Inhoud

 

Over Gamelux
Gamelux is een community, gericht op eSports, binnen de BeNeLux. Gamelux biedt gebruikers de mogelijkheid een eigen profiel aan te maken en de interactie aan te gaan op het populaire forum, nieuwsberichten en diverse media. Toernooien worden live gevolgd en nieuwe ontwikkelingen op gebied van gaming worden besproken. Daarnaast wordt het forum veelvuldig gebruikt om algemene zaken te bespreken, als bijvoorbeeld opleiding, werk, film en muziek.
 

Redactie
Gamelux brengt je op de hoogte van de laatste nieuwtjes over verschillende games. Dit doen we dankzij een grote groep toegewijde en lovenswaardige individuen, de redactie van Gamelux die jullie, de community, zo snel en accuraat op de hoogte wil brengen van alles wat met eSports binnen én buiten de BeNeLux te maken heeft.

 

Eigenaar:

4Entertainment bvba

 

Hoofdredacteur:
Bcrbo

 

Developer:

Kh'Ru3l

 

Portalhoofden:
we zijn op dit moment bezig met het vinden en
samenstellen van een nieuwe crew. Van zodra
dat opgelost is, zullen we hier de nieuwe crew
vermelden.


    

Forum moderators:
dbm
Loc0
timon3i
EJN
Guido
Darion

 

Gebruikers voorwaarden

Om het gezellig te houden op de site en ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt, zijn er gebruikers voorwaarden opgesteld. Zorg dat je deze leest voordat je gebruik maakt van het forum. Op die manier voorkom je dat je de toegang ontzegt wordt. Lees de voorwaarden hier.

 

Vragen omtrent de community, het aanpassen van je nickname en dergelijke kun je mailen naar community@gamelux.nl.

 

Social media

Natuurlijk is Gamelux ook aanwezig op verschillende social media platformen. Volg ons op Twitter en sluit je aan bij onze Facebook. Je kunt Gamelux ook bezoeken vanaf je mobiel via http://m.gamelux.nl

 

Partners

Clanhost logoWEBIQ logo

 


 

Contact

Gamelux is een product van 4Entertainment bvba. Als u contact op wilt nemen met 4Entertainment bvba kunt u het onderstaande formulier gebruiken. U hoort dan zo snel mogelijk van ons terug.

 

Voor vragen over je Gamelux account neem je contact op met community@gamelux.nl.